Roelinde Brons

  • Internetondernemer sinds 2007

  • Vakkundig en persoonlijk

  • Groot netwerk van experts en professionals

Over Roelinde

Mijn naam is Roelinde Brons. Ik houd ervan als websites goed werken en lekker lopen. Dat alle functionaliteiten doen wat ze moeten doen. Zo'n website gun ik elke stichting, organisatie en ondernemer. Daarom ontwikkel ik sinds 2007 websites waar je als eigenaar geen omkijken naar hebt.

Al mijn kennis en ervaring zet ik vandaag de dag in om nieuwe én bestaande websites snel, stabiel, veilig en up to date te houden. Voor een zorgeloze internetbeleving voor iedereen.

Waarom Webstudio25

Klanten ervaren mij als vakkundig en klantgericht. Ik probeer inderdaad altijd aan te sluiten op jouw bedrijf en jouw wensen. Ik maak graag mensen blij. Daarbij ben ik praktisch ingesteld en denk ik graag met je mee.

Daarnaast kan ik altijd een beroep doen op de vele collega's in mijn netwerk.

Een website zonder zorgen

Wil jij jouw klanten (en jezelf) ook een zorgeloze website geven? Wil je geen omkijken naar de technische kant van je WordPress website? Overweeg dan een van mijn onderhoudspakketten, vraag support aan of vraag mij je website te voorzien van je nieuwe blogs en laatste nieuws. Voor een zorgeloze internetbeleving voor iedereen.

Wil je graag sparren over de mogelijkheden?

Neem dan contact met me op. Gewoon even doen...

Wat je misschien ook wilt weten...

Ik houd van mensen. Niet voor niets heb ik eerst de opleiding HBO Maatschappelijk Werk gevolgd en gewerkt in verschillende GGZ instellingen 🙂

Van handgecodeerde HTML websites, via Joomla!, mijn plek gevonden als specialist in WordPress

Ik leer graag van collega's, boeken en blogs over (online)ondernemen.

De contacten met klanten en werken aan hun websites. Dat maakt mijn werk elke dag weer boeiend. Daarom heet ik je van harte welkom.

Dit zeggen klanten:

Roelinde Brons 1

Marlies Wopereis

Ik vind Roelinde de meest klantgerichte sitebouwer die ik ken. Ze luistert goed naar wat je wilt en geeft deskundige advies.

Roelinde blijft voor je klaarstaan: ze reageert snel op vragen en past graag iets voor je aan. Niet voor niets ben ik al jaren een tevreden klant!

Roelinde Brons 2

Marijke Bosman

Al geruime tijd gebruiken wij de expertise van Webstudio25 en het contact is altijd deskundig en prettig. Bij vragen of problemen wordt er direct en adequaat opgetreden. 

Roelinde Brons 3

Rineke Zandvoort

De hosting en het onderhoud van mijn website heb ik bij Roelinde ondergebracht. Een aanrader!
Kundig,  communicatief, snel, en bovenal zeer klantgericht.
Na een belletje met Roelinde ben je weer verlost van je digitale vraagtekens. Hoe fijn is dat!